Roverscouts

Kijk ook eens op

https://www.scouting.nl/roverscouts

Wie

De roverscouts is een nieuwe speltak sinds eind 2012 binnen Scouting Schutgraaf Arnhem. Hij bestaat uit jongeren in de leeftijd vanaf 18 tot 23 jaar.

Let op: Dit jaar is de speltak 'slapende' omdat er geen actieve leden in deze leeftijdsklasse zijn.In seizoen 2016/2017 wordt deze speltak weer actief, aangezien er dan een leuke groep nieuwe leden overvliegt naar deze speltak!

Wat 

De roverscouts hebben geen leiding maar zorgen zelf voor invulling van hun programma. Zij organiseren verschillende activiteiten, van een après-ski feest tot een 'Ik hou van Schutgraaf-opkomst' of weekendkamp. Verder organiseren ze ook eigen opkomsten waarbij allerlei activiteiten worden gedaan zoals een avond poolen of lasergamen maar ook een gezellige avond staat regelmatig op het programma. Eigenlijk alles waar ze zelf met elkaar zin in hebben.

Kampen

Ook roverscouts gaan op kamp. Dit kan een weekendkamp op het clubgebouw zijn of naar de Scouting FunDays in Walibi Holland. Natuurlijk kan een weekendkamp niet ontbreken en dit kan zowel in het binnen of buitenland zijn.

Wanneer

De roverscouts hebben elke vrijdag opkomst vanaf 21:00 uur.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met roverscouts@schutgraaf.nl