Stam 2

Wie

Wij zijn meiden en jongens vanaf 23 jaar. Wij draaien geheel zelfstandig onze programma’s.

Wat

Bij de Stam doen we alles wat we zelf leuk vinden of nodig achten. Zo helpen wij mee als ondersteuning bij de  leiding van andere speltakken, organiseren groepsactiviteiten, ondersteunen regioactiviteiten en draaien programma’s. Dit alles organiseren wij zelf. De komende tijd kun je dat op deze site volgen door middel van foto’s en verhalen.

HIT

Naast de groeps- en regio activiteiten zijn wij medeorganisator van de Jongeren Hike van HIT Mook. Dit doen wij samen met onze grote broer de Stampotstam. Wij zijn hier druk mee vanaf eind september tot en met april. Kijk op www.jongerenhikemook.nl voor meer informatie hier over.

Arnhemse Winter Hike

Tussen de bedrijven van de HIT door hebben we ruimte gevonden om een bijdrage te leveren aan de AWH. Dit is een leuk regionaal kamp voor Jeugdleden waarin een driedaagse hike wordt gelopen. Elke dag overnacht je op een andere plek. Het is echt een hele leuke ervaring, maar soms is het ook een beetje afzien Wij zijn volop bezig me de voorbereidingen op de AWH. Er zijn vier routes in drie verschillende niveau’s waar uit de jeugdleden kunnen kiezen. Een beginners- hike (roekie 1 en roeki 2), gevorderde- hike, en een zwerf- hike. Wij dragen dit jaar zorg voor de gevorderden hike van dit kamp. Kijk voor meer informatie op www.arnhemsewinterhike.nl Hier kan je alles lezen over de opzet van dit kamp. Maar ook wat het thema is en de laatste nieuwtjes van elk kamp.

Wanneer

Vrijdagavond vanaf 21.00

Contact

Ben je nieuwsgierig of wil je gewoon een keer komen kijken? Kom langs op vrijdagavond vanaf 21.00 uur op onze blokhut "De Steenen Camer" Hannesstraatje 4 in Arnhem. Je kunt ons ook altijd even mailen: info@schutgraaf.nl.

Waarom S.T.A.M.2?

- Is er dan ook een stam 1?

Nee, er is dus wel een stam die eerder was (de Stampotstam).

- Hoe zit dat dan?

Nou door dat er jaren lang geen RSA(Explo) groep was, is er geen doorstroom geweest, de leeftijdsgrens was daardoor flink opgelopen.

Toen er weer een RSA groep opgestart was en deze lichting alweer te oud werd hiervoor is er besloten om een nieuwe speltak op te richten, namelijk een tweede Stam ofwel een juniorstam.